Patruljetur

Intet ryster en patrulje bedre sammen end en patruljetur langt væk fra de andre spejdere og lederne, og det er derfor, at vi på Næsbycentret tilbyder billige patruljeweekende.

Hvis man i forvejen er en travl tropleder eller seniortropleder, så kan det godt være svært at få puffet patruljerne af sted, selvom det egentlig er dét det handler om, når man er i troppen. At komme ud og opleve noget på egen hånd.
Og netop derfor har Næsbycentret et vældigt godt tilbud til troppen. For et beløb på kr. 1000,- om året kan gruppens patruljer komme på patruljetur så mange gange, de vil, på Næsbycentret. Der er ingen ekstra betaling, og det eneste man skal gøre er at ringe til vores udlejer, når man vil afsted. Så ved vi, at der er nogen på centret.

Kr. 1000,- kan godt lyde lidt voldsomt, men husk på at det er pladsleje. Dvs. at det er tilskudsberettiget i de fleste kommuner.

Hvis vi er på centret i den pågældende weekend, kan vi hjælpe til, hvis der er behov, og så kan seniorerne også se, hvad arbejdsweekend på Næsbycentret er for en størrelse, hvis det er det, de har lyst til.

Fra Hovedbanegården er der kun 50 minutters togkørsel til Glumsø, og så er der en god gåtur. Eller man kan lave cykelhike fra Borup til Næsbycentret ad de små veje. (Borup er inden for HT-området).

Så lad spejderne få nogle oplevelser på egen hånd på Næsbycentret, i vores sheltere, eller bare i en bivuak, og husk at det spejderi, når børn leder børn.

Kontakt vores udlejer for at slå til eller at få flere oplysninger. 
Det internationale Spejdercenter Næsbycentret • Skelbyvej 126, 4171 Glumsø • Udlejning: 70 20 72 84
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.