Næsfolket

Det er Næsfolket som holder Næsbycentret i stand.
Næsfolket tager sig af de praktiske opgaver på Næsbycentret.
Næsfolket laver lejre, weekender, udvikler aktiviteter og undersøger muligheder for at lave nyt, anderledes og udfordrende spejderarbejde.

Næsfolket tager sig også af vedligehold af centret og af de fleste nybygninger. Derfor holder Næsfolket arbejdsweekender ca. én gang om måneden, næsten hele året rundt. Det er her man mødes, og hygger sig sammen med hinanden.

Næsfolket er frivillige spejdere fra hele Danmark. Vi er ca. 170 lige nu, men vi bliver hele tiden lidt flere. Vi er både spejdere fra de forskellige spejderkorps og FDF'ere - blandingen mellem organisationerne gør bare arbejdet sjovere og mere spændende.

For at blive medlem af Næsfolket skal man være mindst 15 år, og have lagt et stykke arbejde på centret, som svarer nogenlunde til en weekends arbejde. Du får hurtigt gode venner. Det er fællesskabet som driver os, for ingen på Næsbycentret er lønnede.

Oplev lidt af næsfolkets stemning her:

Næsfolkets tørklæde:

torklaede 500x213
Det internationale Spejdercenter Næsbycentret • Skelbyvej 126, 4171 Glumsø • Udlejning: 70 20 72 84
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.