Centerlejr

ANG. CENTERLEJR OG COVID-19
På Næsbycentret følger vi nøje situationen med covid-19 og vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og tager alle nødvendige forholdsregler for at begrænse smittespredning.

Vi forventer at afholde centerlejre på Næsbycentret i år. 

I tilfælde af ændringer for denne formodning på foranledning af covid-19, vil alle tilmeldte grupper få besked via den maladresse, der er tilknyttet tilmeldingen. Skulle dette ikke være tilfældet kan I kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på Næsbycentret. 


CENTERLEJR

Hver sommer arrangerer Næsbycentret centerlejre.

På en centerlejr kan I som gruppe deltage på de vilkår I har lyst. Vi tilbyder en masse muligheder, og I kan selv vælge til og fra.

Hele ugen sørger en stab af Næsfolk for at centret fungerer, stiller aktiviteter til rådighed, instruerer i aktiviteter, sørger for jeres madbestillinger og meget andet.
Centerlejrene ligger fra lørdag til lørdag i skolernes sommerferie.

I løbet af en centerlejruge arrangerer vi en række fællesaktiviteter. Det kan f.eks. være: Fællesdag, Stratego på grunden, fælleslejrbål, flere grupper på samme aktivitet og meget mere.

Hvis du ønsker mere information end du kan finde på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte Næsfolkets formand. 

I 2020 bliver der afholdt 5 centerlejre. Det er muligt at deltage på centerlejr i uge 27, 28, 30, 31 og 32. 


Det internationale Spejdercenter Næsbycentret • Skelbyvej 126, 4171 Glumsø • Udlejning: 70 20 72 84
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.